Antal kategorier: 43 st
Antal historier:
4324 st

Senaste Uppdatering:
Historier utan poäng (76 st)
Hatar du vanliga historier, som alltid slutar på något roligt sätt. Här finns historier som i vanliga fall inte brukar kallas historier, alltså historier utan poäng.


Advokathistorier (18 st)
Denna kategori innehåller skämt om yrkesgruppen advokater. Här finns allt från jämförelser till rena historier.

Alkoholhistorier (51 st)
I denna kategori finns det skämt om fylla, men även om den hemska baksmällan som kan drabba vissa personer

Alla barnen (972 st)
Denna kategori innehåller de välkända "alla barnen historierna". Alla historierna är indelade i bokstavsordning efter namnen.

Alla vuxna (92 st)
Denna kategori är ungefär samma som alla barnen fast det handlar om vuxna i stället. Denna kategori är faktiskt lika bra som de välkända alla barnen historierna.

Bellmanhistorier (40 st)
Denna kategori innehåller de flesta klassiska bellmanhistorierna.

Bill Clinton (31 st)
Roliga historier som inehåller skämt om den Amerikanske presidenten Bill Clinton

Blondinskämt (423 st)
Denna kategori innehåller historier om blondiner som visar på hur osmarta vissa av dem är. Ps: Vi rekomenderar inte blondiner att gå in i denna kategori.

Brunetthistorier (24 st)
Denna kategori är motsatsen till blondinskämt. Här är det skämt om brunetter istället. Ps Vi rekomenderar inte brunetter att gå in här.

Båtskämt (31 st)
Denna sida innehåll skämt om Estonia katastrofen, så om du är offer från katastrofen så rekomenderar vi dig att inte gå in i kategorin.

Bättre en... (39 st)
Denna kategorin innehållar små ordspråk som börjar med bättre en. Ett exempel är Bättre en häck i vagnen än en vagn i häcken.

Djurhistorier (46 st)
Inga riktiga historier, utan annat skoj om djur, kan ej beskrivas. Kan bara ge er ett exempel:
"Vilket djur är coolast? Svar: Svalan....". Vad tycker ni, det finns fler.

Dåliga historier (147 st)
Denna kategori innehåller historier som är extremt dåliga :-)

Elefanthistorier (70 st)
Denna kategori innehåller olika slags skämt om elefanter. Här finns både jämförelser med andra djur och historier bara om elefanter.

Festskämt (16 st)
I denna kategori har vi samlat gamla och nya skämt som handlar om det mesta som har med fester att göra.

Finlandshistorier (11 st)
Denna kategorin innehåller historier om våra grannar i öster. Dessa påminner väldigt mycker om norge historier, men de är mycket roliga.

Fotbollshistorier (45 st)
Denna kategori innehåller skämt som berör ämnet fotboll. Så om du är intresserad av fotboll så är denna kategorin något för just dig, men givetvis så kan andra också tycka denna kategorin är rolig.

Farbror Frej (42 st)
Roliga små ramsor som Farbror Frej har rablat i alla år. De är inga riktiga historier men är mycket roliga ändå.

Glödlampehistorier (35 st)
Kan historier om glödlampor verkligen vara roliga frågar ni kanske er. Bedöm själva, själv skrattade jag rejält åt de flesta.

Göteborgsskämt (56 st)
Denna kategori innehåller bla de välkända skämten Kal och Ada plus mycket andra göteborgsskämt. De är lite svåra att förstå om du inte är från Göteborg för att det är mycket "slang" ord, men alla skämt är väldigt roliga så gå gärna in på denna kategori och titta om det är något för just dig

Historier från yrkeslivet (80 st)
I denna kategori kan du läsa om historier som berättats på olika arbetsplatser runt om i världen.

Inskickade skämt (87 st)
Denna kategorin innehåller precis som det står inskickade skämt, alltså alla skämt som vi får från er besökare. Här i så hamnar bla alla tävlingsbidrag som vi får in i tävlingen "bästa inskickade historier".

Julhistorier (10 st)
Som du kanske hör på namnet innehåller denna kategori skämt om allt som har med Julen att göra bla om tomtar.

Läkarhistorier (46 st)
Denna kategori innehåller historier som handlar om sjukdomar, diagnoser, läkare och allt annat som kan vara roligt inom sjukvården

Militärhistorier (40 st)
Här finns det roliga historier som involverar militärer och annat inom det området. Har du gjort lumpen eller håller du på just nu? Titta in här och se om du känner igen dig någonstans.

Motorvitar (6 st)
För er som gillar bilar och andra motorfordon är denna kategori en riktig humorgruva. Här finns den verkliga humorn för just er.

Musikvitsar (17 st)
Denna kategori innehåller alla möjliga skämt om artister, instrument ja allt som har med musik att göra.

Mänhistorier (63 st)
Denna kategori innehåller skämt om män. Den är inte rekomenderad för män utan mest rolig är den för kvinnor. Jag tycker själv inte den är speciellt rolig men jag är ju ingen kvinna. Om du är kvinna så är nog denna sidan värt ett besök.

Norgehistorier (224 st)
Denna kategori handlar helt enkelt om hur dumma våra grannar i väster är. Här finns många av dem klassiska men även en hel del nya också.

Norska ordspråk (69 st)
Denna kategori handlar också om hur dumma våra grannar i väster är, men i denna kategori så ligger några av deras klassiska ordspråk. Denna kategori är rekomenderad ett besök.

Nunnor Historier (34 st)
Denna kategori innehåller skämt om nunnor och även annat som har med religion att göra. Här finns faktiskt en hel del riktigt roliga historier.

Prostutionshistorier (20 st)
Här i finner du skämt om hur det är att vara prostituerad gjort på ett lite roligt sätt.

Religionshistorier (40 st)
Här finner du historier från flera religioner, främst kristendomen. De flesta handlar om sex och liknande så det är lika bra att varna er. Det finns mest om nunnor nu men det kommer snart mer.

Restaurangskämt (60 st)
Här finner du skämt som kan hända i restaurangen.Har kanske hovmästaren nysit i din soppa eller varför inte satt tummen i din biff? Alla möjliga saker kan hända inne i en restaurang. Läs mer här inne

Roliga Gåtor (524 st)
Denna kategorin är mycket rolig. Här finns nästintill en oädlig mängd  roliga gåtor. Det är verkligen en av de mest roliga kategorierna vi har.

Sjukhushistorier (85 st)
Här kan läsa historier om läkare, patienter, mediciner ja allt som har med sjukhus att göra.

Skottarhistorier (60 st)
Denna kategori inhåller historier om dem snåla Skottarna i skottland och även en del jämförelser med engelskmännen. Den är engelskmännens svar på våra norgehistorier. Denna kategori kan jag verkligen rekomendera.

SMS-Skämt (50 st)
Gillar du att skicka SMS, gå då in på denna sida och skicka en rolig historia till en vän eller ovän...

Sportvitsar (13 st)
En kategori som riktar sig till alla sportfantaster där ute.

Sverigehistorier (124 st)
Här kan ni läsa alla taskiga historier som våra grannar i väst skapat om oss. En varning är på sin plats för att vissa historier är riktigt taskiga mot oss Svenskar.

Tjuvhistorier (38 st)
Denna kategori innehåller roliga historier om tjuvar en del av historierna är till och med sanna. Här visas det hur dumma tjuvar ibland är.

Utan poäng historier (46 st)
Hatar du vanliga historier, som alltid slutar på något roligt sätt. Här finns historier som i vanliga fall inte brukar kallas historier, alltså historier utan poäng.

Violinhistorier (26 st)
Denna kategori innehåller som du kanske fattar skämt om violiner och folk som spelar violin. Det är nog roligast för folk som spelar instrument att titta i denna kategori.

Övriga skämt (333 st)
I denna kategori ligger alla historier som inte fått plats i någon kategori. Här finns alla möjliga sorts roliga historier. Så om du vill ha lite mer ovanliga historier så är detta kategorin för dig.

Copyright © Humorix.nu 2001 - 2002