Nyhetsmeddelande

Klockan är fem och här kommer nyheterna från TT.
Först Sverige:
Sveriges mest skrockfulle man, Anders Elmerholt, som hela sitt liv kört omkring med bilen full av hartassar och hästskor, blev igår överkörd av 13 ångvältar.

Efter inbrottet i apoteket Mulltofsen, Eskilstuna, där hela lagret stals utom hårolja och p-piller, letar nu polisen efter en skallig katolik.

Swedish Ordinance har fått en direkt order från regeringen att inte sälja snökanoner till länder som är bättre än Sverige i slalom och utförsåkning.

Centralskolan i Umeås årliga tävling i att äta vitlök gick av stapeln igår, och vanns för tredje året i rad av samma pojke. Hans rektor säger: 'Detta sätter honom utan tvekan i en klass för sig.'

Så går vi utrikes:
Ett svårt slag har drabbat Paris turistväsen då den okände soldaten nu har identifierats av en medelålders dam.

Mer Frankrike: Vinodlarna i Frankrike fruktar att årets skörd kommer att ge det sämsta vinet genom tiderna, detta beroende på att vintramparna har sittstrejkat.

Det meddelas att Påven igår på ett käckt och folkligt sätt beblandade sig med folkmassorna på S:t Petersplatsen, sedan hans balkong gått sönder.

I Ohio, USA, meddelas det att en man har lyckats korsa en foxterrier med en sköldpadda. Mannen kan nu skicka iväg sin lyckade korsning att hämta tidningen och djuret kommer tillbaka med förra veckans exemplar.

Också sport: Ishockey
Eftersom Ryssland blev utslagna ur Canada Cup efter söndagens match mot Jugoslavien, har turneringen aldrig existerat.

Det har meddelats oss att den förvirrade man som vid årets Vasaloppsstart vände tröjan bak och fram, och som en följd av detta åkte åt fel håll, har hittats välbehållen i norska fjällen.

Och detta var allt från TT. God kväll.


Bakåt
| Framåt