Test för en riktig karl

1. Utomjordingar från en mycket högtstående kultur besöker Jorden och du är den första människa de stöter på. Som ett tecken på intergalaktisk vänskap, erbjuder de dig en liten, men mycket avancerad pryl som kan bota alla sjukdomar, ge outtömlig tillgång till ren energi, trolla bort hunger och fattigdom och utrota våld och förtryck över hela världen. Du bestämmer dig för att:

A. Överlämna den till USA's president.
B. Överlämna den till Förenta Nationernas generalsekreterare.
C. Plocka isär den.

2. Vilken förlorad del av din uppväxt saknar du mest, nu när du blir äldre?

A. Oskuld.
B. Idealism.
C. Smällare.

3. När är det rätt att pussa en annan man?

A. När du vill visa ren och enkel tillgivenhet utan hänsyn till trångsynta sociala konventioner.
B. När han är påven. (Inte på munnen.)
C. När han är din bror och du är Al Pacino och det är det enda, sportsliga sättet att låta honom veta att du, av affärsskäl, måste få honom dödad.

4. Hur är det med att krama en annan man?

A. Om han är din far och minst en av er har en dödlig sjukdom.
B. Om du utför Heimlich manövern. (Även i detta fall bör du högt utropa: "Jag lossar bara en bit mat som fastnat i den här mannens luftstrupe! Jag är inte på något sätt upphetsad!")
C. Om du är en professionell baseball-spelare och en lagkamrat just har fixat den varvning som gör att ni vinner Världsmästerskapet, får du krama honom förutsatt att:
1. Han verkligen befinner sig på plan,
2. att ni båda bär suspensoir och
3. du samtidigt slår honom broderligt tillräckligt hårt för att orsaka frakturer.

5. Avsluta den här meningen: En begravning är ett utmärkt tillfälle att ___________:

A. minnas den avlidna och trösta hans anhöriga.
B. reflektera över jordelivets flyktighet.
C. berätta skämtet om killen som hade Alzheimer's sjukdom och cancer.

6. Enligt din åsikt är det idealiska husdjuret:

A. En katt.
B. En hund.
C. En hund som äter katter.

7. Du har haft sällskap med en kvinna i flera år. Hon är attraktiv och intelligent och du tycker mycket om att vara tillsammans med henne. En söndagseftermiddag när ni båda bara tar det lugnt, du tittar på fotboll och hon läser tidningen, säger hon plötsligt, helt utan förvarning, att hon verkligen älskar dig, men att hon inte längre kan leva med osäkerheten att inte veta vart ert förhållande är på väg. Hon säger att hon inte vill att ni skall gifta er. Hon vill bara veta om du tror att ni har en framtid tillsammans. Vad säger du?

A. Att du är övertygad om att ni har en framtid tillsammans, men att du inte vill ni skall ha för bråttom.
B. Att du, trots att du har mycket starka känslor för henne, inte uppriktigt kan säga att du någongång inom den närmaste framtiden kan binda dig för lång tid framåt och att du inte vill såra henne genom att inge falska förhoppningar.
C. Att du bara inte kan tro att AIK drog på sig en straff i sista spelminuten.

8. Okej, så du har bestämt dig för att att du verkligen älskar en kvinna och att du är villig att tillbringa resten av livet med henne. Dela all glädje och sorg, triumfer och tragedier och alla äventyr och tillfällen världen har att erbjuda, vad som än händer. Hur berättar du det för henne?

A. Du bjuder henne till en bra restaurang och berättar det för henne efter middagen.
B. Du tar henne med på en promenad längs en månbelyst strand, säger hennes namn och när hon vänder sig mot dig, med havsbrisen lekande i håret och stjärnorna reflekterade i ögonen, berättar du det för henne.
C. Berättar vadå?

9. En vardagsmorgon vaknar din fru upp och är sjuk. Hon ber dig göra era tre barn klara för att gå till skolan. Din första fråga till henne är:

A. "Behöver de äta eller nåt?"
B. "Går de redan i skolan?"
C. "Tre barn?!?"

10. När är det okej att kasta bort ett par riktigt gamla lumpenkalsonger?

A. När de har fått samma färg som en död val och fått så många nya hål att du inte längre är säker på vilka som från början var de du skulle ha benen igenom.
B. När det enda som återstår är åtta löst sammanhållna kalsongmolekyler och du måste använda pincetter för att hantera dem.
C. Det är aldirg okej att kasta bort gamla lumpenkalsonger. En riktig karl kollar soporna regelbundet i fall någon, vi nämner inga namn, men detta torde vara hans fru, i smyg försöker göra sig av med hans kalsonger. Hon är egentligen bara avundsjuk på kalsongerna eftersom mannen verkar ha en mer intim relation till dessa än till henne.

11. Vad är, enligt din åsikt, den mest trovärdiga förklaringen till att Moses ledde runt Israeliterna i fyrtio år, innan de slutligen kom fram till det Förlovade Landet?

A. Han blev testad.
B. Han ville att de verkligen skulle uppskatta det Förlovade Landet när de väl kom dit.
C. Han vägrade att fråga om vägen.

12. Vilken är mänsklighetens absolut största landvinning?

A. Demokratin.
B. Religionen.
C. Fjärrkontrollen.

Poängsättning: Ge dig själv en poäng för varje gång du svarat "C". En riktig karl får minst tio poäng på detta test.

Ge dig själv fem bonuspoäng för att du kan skämtet om Alzeimer's sjukdom.

Bakåt | Framåt