Senaste Nytt från Forskningsfronten

En forskare från Norge publicerade förra månaden en häpnadsväckande rapport. Han påstod att universum inte alls var oändligt utan att det fanns vissa punkter där allt tar slut, och att han själv funnit en av dessa slut i en närbelägen skog. Senare efterforskning av kollegor har dock visat att det påstådda slutet i själva verket var en tall, forskaren vandrat rakt in i, när han var alkoholpåverkad.

Studier från Harvard University visar att alla vapen på jorden inte alls skulle kunna spränga sönder planeten flera gånger om, som tidigare teorier gjort gällande. Ett stoftmoln med en sammanlagd vikt på 2,3 kg skulle återstå. Vapentekniker har börjat arbeta på problemet.

En antidepressiv medicin framställdes förra månaden hos Astra. Den rätt drastiska medicinen får användaren att "...bli en lycklig skit och strunta i all världens problem..." enligt en talesman för företaget. Tyvärr har formeln för preparatet inte kunna hittas, då utvecklarna sagt upp sig och dragit till Kalifornien för att surfa.

Den mångfaldigt belönade amerikanska psykiatikerns Sidney Leventé senaste projekt är hur människors beteende gentemot blottare beror på ur vilken samhällsklass man kommer. Han har nu häktats.


Bakåt
| Framåt