Veckans horoskop

Väduren (23 Mars - 22 April)
Du har livlig fantasi och tror ofta att du är förföljd av SÄPO. Du har inget inflytande på dina vänner och folk harmas över att du nonchalerar din styrka. Du saknar självförtroende och är en allmän nolla.

Oxen (23 April - 22 Maj)
Du är praktisk och uthållig. Du har en ihärdig beslutsamhet och jobbar som fan. De flesta människor tycker att du är envis och tjurskallig. Du är inget annat än en satans kommunist.

Tvillingarna (23 Maj - 22 Juni)
Du är intelligent och tänker snabbt. Människor gillar dej för att du är bisexuell. Du är benägen att förvänta dig mycket för lite, det betyder att du är en billig jävel. Tvillingarna är ökända för att tycka om incest.

Kräftan (23 Juni - 22 Juli)
Du är sympatisk och förstående för andra människors problem, vilket gör dig till en tönt. Du skjuter alltid upp saker och ting. Det är därför du alltid går på socialbidrag och inte är värd ett skit. Alla som sitter i fängelse är Kräftor.

Lejonet (23 Juli - 22 Augusti)
Du ser dig själv som född till ledare. Andra tycker att du är en idiot. De flesta lejon är översittare. Du är fåfäng och tål inte kritik. Ditt högmod är motbjudande. Lejon är tjuvaktiga kräk som tycker bättre om onani än sex.

Jungfrun (23 Augusti - 22 September)
Du är den logiska typen och hatar oordning. Din pedanta attityd verkar sjuklig för dina vänner och medarbetare. Du är kall och känslolös och somnar ofta när du knullar. Jungfrur blir bra busschaufförer och hallickar.

Vågen (23 September - 22 Oktober)
Du är den artistiska typen och har svårt att handskas med verkligheten. Om du är man är du förmodligen homosexuell. Chanser till anställning och vinster är lika med noll. De flesta kvinnliga Vågar är horor. Alla Vågar dör av könssjukdomar.

Skorpionen (23 Oktober - 22 November)
Du är värst av alla. Du är en skruvad affärsman och ingen kan lita på dej. Du uppnår höjdpunkten av framgång på grund av din totala avsaknad av etik. Du är en jävla knöl. De flesta Skorpioner blir mördade.

Skytten (23 November - 22 December)
Du är optimistisk och entusiastisk. Du har en obekymrad tendens att lita på din tur eftersom du inte har någon talang. Majoriteten av alla Skyttar är fyllon. Du är en värdelös skit.

Stenbocken (23 December - 22 Januari)
Du är konservativ och rädd för att ta risker. Du är praktiskt taget en fegis. Det har aldrig funnits någon Stenbock av betydelse. Du borde begå självmord.

Vattumannen (23 Januari - 18 Februari)
Du är uppfinningsrik och har en tendens att följa med din tid. Du ljuger mycket. Du gör samma misstag om och om igen eftersom du är korkad. Alla tycker att du är en jävla drummel.

Fiskarna (19 Februari - 22 Mars)
Du är en banbrytare och tycker att de flesta andra människor är tjockskallar. Du är snabb att tillrättavisa, otålig och har alltid "goda" råd åt andra. Du gör inget annat än att klanka ner på alla du kommer i kontakt med. Du är en jävla idiot

Bakåt | Framåt