Fakta om kvinnor

 1. Kvinnor har aldrig något att ta på sig. Ifrågasätt inte de enorma mängder av kläder i garderoben ty "Du förstår helt enkelt inte!"

 2. Kvinnor kommer alltid att ställa frågor till dig som det inte finns några korrekta svar på, detta så att du får ett dåligt samvete.

 3. Kvinnor behöver känna att det finns de som har det värre än de själva. Det är därför som såpoperor och shower som Oprah Winfrey och Ricki Lake är så framgångsrika.

 4. Kvinnor hatar insekter. Även den mest självständiga och viljekraftiga kvinna behöver en man då en spindel eller geting finns i närheten.

 5. Kvinnor går alltid till toaletten i grupp. Det ger dem en chans att få höra det senaste skvallret.

 6. Kvinnor kan inte låta bli att svara en telefon som ringer. Det kvittar vad de håller på med, de måste svara.

 7. Kvinnor förstår aldrig varför män gillar maskiner och leksaker. Män förstår att de hade inte behövt dessa maskiner och leksaker om kvinnor hade haft en PÅ/AV-knapp.

 8. Kvinnor tror att all öl är likadan.

 9. Kvinnor har minst tre olika sorters schampo- och balsamflaskor i duschen.

 10. Och det är på grund av detta som badrummet luktar som en regnskog efter att hon har duschat.

 11. Kvinnor förstår sig inte på den dragningskraft som sport har på män. Män söker den underhållning som får dem att glömma verkligheten. Kvinnor söker den underhållning som påminner dem om hur hemsk verkligheten kan vara.

 12. Om en man ska ge sig ut på en sjudagars tripp så packar han ner kläder för fem dagar och bär några utav dem två gånger. Om en kvinna ska ge sig ut på samma tripp så packar hon ner kläder för tjugoen dagar, då hon inte vet vad hon känner för att ha på sig varje dag.

 13. Det genomsnittliga antalet föremål i en kvinnas badrum är 437. En man kan inte identifiera merparten av dessa föremål.

 14. Kvinnor älskar att prata i telefonen. En kvinna kan komma hem från ett tvåveckors besök hos sin vännina för att sedan direkt ringa henne och prata med henne i tre timmar.

 15. En kvinna klär upp sig för att gå och handla, vattna blommorna, tömma sophinken, svara i telefonen, läsa en bok eller hämta posten.

 16. Kvinnor vill inte ha ett ärligt svar på frågan "Hur ser jag ut?"

 17. "Det är inget" har en helt annan mening om en kvinna säger det jämfört med då en man säger det.

 18. a) Alla kvinnor är enligt dem själva överviktiga, och män bör inte säga emot dem.
  b) Alla kvinnor är enligt dem själva överviktiga, och män bör inte hålla med dem.

 19. Om det inte är Alla Hjärtans Dag och du ser en man i en blomsterhandel kan du alltid påbörja en konversation genom att fråga "Och vad har du gjort då?"

 20. Kvinnor kan klara sig ifrån en böteslapp för fortkörning genom att puta med munnen. Samma agerande kan få män arresterade.
Bakåt | Framåt