Vad man bör och inte bör göra på sitt bröllop

Du bör... Du bör inte...
 
...förvara ringarna på en säker plats eller lämna dem till en ansvarsfull person. ...lägga ringarna på kanten av tvättstället eller åka till Solvalla och "gambla" med dem för att du har en "turdag".
 
...avsätta extra mycket tid i dagens schema för att klara av oförutsedda händelser. ...ha så ont om tid att du tvingas välja mellan att duscha eller att sätta på dig underkläder.
 
...kyssas ömt och försiktigt vid slutet av vigselakten. ...ens fundera på att använda tungan.
 
...göra allt du kan för att försäkra dig att dina bröllopsgäster har en underbar kväll. ...flörta hejdlöst med bröllopsgästerna.
 
...erbjuda fotografen att äta med er som tack för hjälpen. ...göra dig lustig på fotografens bekostnad.
 
...uppskattande ta emot alla bröllopspresenterna och tacka artigt. ...dra fram ett bord, koppla in en mikrofon, och ropa ut "Mina damer och herrar, Farbror Kalle och Tant Ulla lyckades hosta upp hela trehundra spänn!"
 
...avsluta dina bröllopslöften med det klassiska "JA!" ...försöka vara hip eller kvick och avsluta med "Yeah, man", "Det kan du skriva upp" eller "Har påven en rolig mössa?".
 
...se till att det finns underhållning som alla uppskattar. ...hyra in artister såsom "Lolita" från svensexan eller "Figge och hans fantastiska Pit-Bulls".
 
...öppet och tydligt visa alla hur glad och lycklig du är. ...öppet och tydligt visa alla hur kåt och upphetsad du är.
 
...försöka hinna dela ut små "tack" till varje gästerna. ...försöka dela ut knytnävsslag, inte till en enda gäst.

Bakåt
| Framåt