Amerikanska arméns officiella röstbrevlådemeddelande

Tack för att Ni ringt Förenta Staternas Armé. För tillfället är tyvärr alla våra trupper ute, eller på andra sätt upptagna.
Var vänlig lämna ett meddelande med ditt land, organisationsnamn, den region det gäller, den specifika krissituationen samt ett telefonnummer där vi kan nå Er. Så fort vi har rett ut forna Jugoslavien, Irak, Korea, Kina, Y2K-buggen, marscherandet upp och ner längs gatorna i Washington D.C. och de obligatoriska "Medkänsla För Andra"-övningarna, så kommer vi att höra av oss.

Var vänlig prata in Ditt meddelande efter tonen eller, om du vill ha fler alternativ, lyssna till följande nummer:

Om Du har en liten kris, som ligger i närheten av havet, tryck 1 för att komma till Förenta Staternas Marinkår.

Om Ditt problem är avlägset, med tempererat klimat och bra hotell, och kan bli löst med hjälp av ett eller ett par lågrisk, höghöjds bombräder, Var vänlig tryck 2 för Förenta Staternas Flygvapen.
Notera att denna tjänst inte är tillgänglig efter 16:30 eller på helger. Speciell omtanke kommer att ges till de kunder som behöver satellit- eller stealthteknologi och som kan bidra med vidare forsknings- och utvecklingsstöd.

Om Er förfrågan kan lösas med hjälp av några grå metalltuber, revärer, flaggor och en riktigt bra musikkår, var vänlig skriv, i god tid till Förenta Staternas Flotta. Notera att Tomahawk-missiltjänsten är väldigt begränsad och kommer att bli betjänad på en "Först till kvarn"-basis.

Om Er förfrågan inte är akut, var vänlig tryck 3, för att komma till den Akuta Undsättningsstyrkan.

Om Ni befinner Er i riktigt svåra problem, var vänlig tryck 4, så kommer Ert samtal att kopplas vidare till Förenta Staternas Armés Kommando för Speciella Operationer.
Notera gärna att en obligatorisk kreditkontroll kommer att genomföras för att försäkra att Ni har råd med de underliggande transport- och leveranskostnaderna. Var även medveten om att FSAKSO kan debitera Ert konto när som helst utan att behöva berätta varför, då denna information är topphemlig.

Om Ni är intresserad av att gå med i armén och önskar bli utskälld och underbetald, få ledgångsreumatism, placera Din fru och dina barn i en utdömd koja flera mil från civilisationen, om du är beredd att arbeta häcken av dig dagligen, riskera ditt liv i alla typer av väder och terränger, både dag och natt, medan Kongressen drar ner på Ditt ursprungliga förmånspaket, var då vänlig och stanna på linjen, så kommer Ditt samtal att kopplas till en bitter förbisedd Armérekryterare i ett gammalt nedgånget kontor bredvid postkontoret.

Ha en trevlig dag, och tack ännu en gång för att du ringt Förenta Staternas Arme.

Bakåt | Framåt