Antal skämtprogram: 25st

Senaste Uppdatering(arna)
Musen(7kb)
Är det du eller musen som är full....


1down3up (25,5kb)
Här kommer den värsta sortens program. Om du någonsin varit inne på någon lite lustig sida med mycket reklam kan du ha råkat ut för något liknande men det här tar priset. Så frustrerande att det är roligt.

Acne (1340kb)
Detta är väldigt roligt och lite sjukt. man ska klämma finnar på en ful gubbe och man får inte söla för då spricker de och man har förlorat.

Alkotest (97kb)
Ett litet roligt program som du kan lura dina kompisar med. Har du druckit? Försök att stänga fönstret i alla fall.

Autoförolämpare (104kb)
Ett program som slumpvis blandar ihop olika taskigheter och sedan förolämpar dig. Du kan också välja att göra helt egna förolämpningar.

Baby - Skärmsläckare (252kb)
Vad kan jag säga. En skärmsläckare! Resten får ni se själva.

Bad day (2kb)
Gör så att hela skärmen blir upp och ner. Faktiskt riktigt roligt.

Bill gates - skärmsläckare (112,7kb)
Detta är egentligen en skärmsläckare men hamnar ändå under program eftersom vi inte har någon riktigt skärmsläckar-avdelning. När din dator varit inaktiv för länge kommer Bill Gates fram för att "göra rent dina fönster".

Britney Spears
Undra du hur Britney Spears blir med silikon, se upp att lägga i för mycket då blir det booooom!

Byt skärm (10kb)
Ett liknande program som gör att en gubbe "byter" skärm åt dig!

Christmas babe (228,2kb)
Här får ni alla en liten julklapp från oss på Humorix. Den kanske passar bäst till killar (vi ska väga upp det senare flickor) eftersom det är en liten vacker, men dock teckand flicka i paketet. Hon ger er sin julhälsning innan hon försvinner så ladda hem detta program. En liten varning ska utfärdas för naket (tecknat) innehåll. Håll till godo och God Jul!

Clinton and the magic watercooler (231kb)
En rolig animering där Clinton är inblandad som vanligt. Den här gången träffar han på en magisk vattenbehållare.

Cokegift (132kb)
En klassiker. tryck på knappen och få en helt gratis mugghållare.

Colour test (12kb)
Ett test som visar din personlighet. Välj ut dina favoritfärger mm för att få en helt personlig text om din personlighet.

Cows - Skärmsläckare (91k)
En skärmsläckare med en massa roliga kor som ger ifrån sig ännu roligare ljud. Ett måste för den som ofta har skärmsläckaren igång.

Dog with deathwish (212kb)
En rolig hund som ramlar ner på dina fönster. Hunden verkar vilja ta sitt liv och han gör det på många och roliga sätt. Du kan även försöka hjälpa honom genom att lyfta upp honom med musen och släppa vid valfri höjd. Programmet stängs lättast av genom att högerklicka på det och välja "stäng".

Dancing Zombie (204kb)
En zombie kommer upp ur graven och dansar. Sen får du själv se hur det går!

Fred (288kb)
Ett skojigt program som gör att gubben Fred kommer fram på skärmen och gör alla möjliga roligheter. Klicka på honom för att ändra lite saker eller stänga av.

Girl on Windows (88,6kb)
Ett program som sätter en liten tecknad flicka uppe på ett av dina fönster. Mycket trevligt och kanske lite roligt också. Hur länge man vill ha henne där får man bestämma själv men vad jag har sett så måste man trycka ctrl + alt + delete och välja "stäng program" för att få bort henne, men det kanske finns enklare sätt.

Gun (33,8kb)
Ett litet program som gör att du kan fylla din skärm med skotthål med hjälp av din mus. Bara sikta och klicka, så får du se hur skojigt det egentligen är att förstöra sin skärm. Om du vill få bort programmet, tryck bara på escape.

Haha (5,2kb)
Detta program är lite annorlunda och gör, ehm, nej, det ska jag inte säga, för då förstör jag lite av det roliga. Man kan ju säga att programmet tar fram något som de flesta faktiskt vill slippa, men lugn bara, det är inte på riktigt.

Millenium bug (33kb)
Detta är, jaa, det kan jag inte riktigt avslöja. Om det anses roligt eller ej vågar jag inte spekulera i men en del kanske blir besvikna. Men ta det inte för hårt, de flesta av oss är nog vana vid sånt här.

Musen(7kb)(NY)
Är det du eller musen som är full....

Tegelsten(29kb)
Blir du precis som jag ibland så trött på din dator att du bara vill sparka sönder den, jag har här lösningen, kasta en tegelsten på den.

Upp&ner(2kb)
Detta program är helt onödigt, men ganska kul ändå. Det vänder upp och ner på skärmen. Så fort du gör något blir skärmen normal igen.

Xmaslights (9,7kb)
Här kommer en fin julbelysning till din skärm, den passar perfekt när det börjar närma sig juletid. Hoppas att inga lampor är sönder.

Copyright © Humorix.nu 2001 - 2003