Telefonsvararmeddelanden

Hejsan. Du har kommit till familjen Svensson. Just nu har vi ett familjeslagsmål så vi kan inte svara i telefonen, men lämna namn och telefonnummer efter pipet så ringer den som vunnit upp dig så fort vi kan.

Presidenten är inte inne just nu. Var god och lämna namn, telefonnummer, namnet på det land du vill invadera samt det hemliga lösenordet.

Tyvärr har du nått ett nummer som inte finns. Var god och vrid telefonen90 grader åt höger och försök igen.

Hallojsan! Du har kommit till Pelle. Jag är hemma just nu, och just nu så håller jag på och bestämmer en sak, så säg vem du är och vilket nummer du ringer från så ska jag fundera på att ringa dig...

Hur tusan spelar man in ett meddelande på den här mojängen? Jag hajar inte ett dugg alltså...

Hallå! Testar! 1 2 3. Undrar vad som händer om man trycker här... WOW!

Vet du vad jag hatar mest med meddelanden på telefonsvararna? De tjatar samma smörja som alla andra. Jag menar, är det verkligen nödvändigt att varje gång få höra "Jag är inte inne just nu, men lämna namn och telefonnummer..."Det var därför som jag har ett kort och koncist meddelande. Jag lovar dig, kära uppringare, att du aldrig ska behöva genomlida ett långt, urtristmeddelande då du ringer mig... (Mormors röst:) Jag kommer ihåg vintern femtiotvå, kallt som på Nordpolen och inte hade vi några så fina saker som telefonsvarare då inte. Vi var helt enkelt tvungna att hålla på och ringa och ringa tills någon kom hem och svarade. Nu så säger vissa att de inte tycker om de här nymodigheterna, men jag ska säga dig, att du sparar en massa tid genom att lämna ett meddelande efter pipet. Tack ska du ha.

Du har kommit till 062 - 2118687. Vi köpte den här svararen på en auktion i Moheda och är inte riktigt säkra på att den fungerar som den ska. DU kan försöka att lämna ett meddelande på den, men vi kan inte lova att det spelas in. Om vi inte ringer tillbaka till dig är det ett bra tecken på att den inte fungerade.

Förbereder Alfatest av mjukvaran PIP, version 1.5. Nedräkning följer:5... 4... 3... 2... 1...Nej! NEJ! Inte det! Vad som helst, men inte pipet! Inte pipet! Nej! Snälla! Inte pipet! Vad som helst, men inte det! AAAAIIIIEEEEEEEEEEEE!

Hej. Det är Davids telefonsvarare. Vad är du?

Hej, det här är Johns telefonsvarare. Han är inte i närheten, men jag är öppen för förslag .

Hejsan! Martins telefonsvarare är sönder och detta är hans kylskåp som talar. Lämna ditt meddelande väldigt långsamt så ska jag fästa det på mig själv med magneter.

Hejsan, det här är Konrads brödrost. Konrads telefonsvarare är inne på reparation, så var god och lämna ett meddelande när brödet är färdigrostat... (Kaplonk!)

Hejsan! Min telefonsvarare är sönder så jag har ställt dit min halvtrasiga Cd-spelare i stället. Tyvärr, kan jag inte spela in ditt meddelande. Faktum är att jag inte ens kan spela musik i din väntan på att inte få lämna ett meddelande. Hej.

Detta är Carl och Marias dammsugare. Alla deras hushållsmaskiner har bytt jobb igen, och jag fick jobbet som telefonsvarare. Jag kommer nu att få ta emot en massa meddelanden, vilket jag tycker är rätt så kul eftersom mitt gamla jobb sög. Lämna ett meddelande efter pipet, och jag lovar dig att jag ska hålla det dammfritt. Hej.

Det här är Arnes telefonsvarare, Marvin, och jag är sååå deprimerad. Här står jag, men en hjärna stor som en planet, och det enda jag får göra är att svara i telefonen.

Livet. Tala inte med mig om livet. Lämna bara namn och nummer efter pipet. Nu kommer pipet. Gud, vad jag avskyr det pipet, det är så insmickrande.

Röst 1: Var snäll och svara i telefonen, Hal. Röst 2: Jag är ledsen, Dave, men jag kan inte göra det.

Tack för att du har ringt 062 - 2118687. Om du önskar tala med Björn, tryck 1 på din telefon nu. Om du önskar tala med Jessica, tryck 2 nu. Om du har ringt felnummer, tryck 3 nu. Allt det här knapptryckande gör absolut ingenting, men det är ett bra sätt att hantera sin ilska på, och det får även oss att känna det som om vi verkligen har ett stort och avancerat telefonsystem.

Hej, det här är Tobias. Den goda nyheten är att strömmen har kommit tillbaka här hemma. Den dåliga nyheten för dig är att då fungerar äntligen min telefonsvare. Så du kan väl lämna ett meddelande efter pipet...

Detta är inte en telefonsvarare - detta är en telepatisk tankeinspelare. Tänk på ditt namn, telefonnummer, varför du ringt hit och var vi kan nå dig då du hör pipet, och jag ska tänka på att ringa tillbaka till dig.

Tack för att du ringt den Ryska Ambassaden. Inga KGB-age... öh, diplomater är i närheten för att svara i telefonen, så lämna namn, telefonnummer och vilka hemligheter du vill sälja när du hör kapitalistpipet.

Goddag Jim. Din kontakt, Marcus, är inte inne just nu. Ditt uppdrag, om du väljer att acceptera det, är att lämna ditt namn, telefonnummer och ett kort meddelande efter pipet. Detta meddelande kommer att självförstöras om trettio sekunder. Lycka till Jim!

Hejsan, det här är Törnrosa. Jag är tyvärr inte vaken så jag kan inte svara i telefonen. Var snäll och lämna ett meddelande efter snarkningen.

Lucifer här. Vad fan vill du?

Hejsan, det här är Döden. Jag är inte hemma just nu, men om du lämnar ditt namn och nummer kommer jag att ta hand om dig så fort jag bara kan.

Välkommen till Larmtjänst. Just nu är det många som ringer, och du är placerad i kö. Vi kommer att svara så fort som möjligt. Om din situation inte är så allvarlig kan du lämna namn och nummer efter pipet så ringer vi upp dig när vi har tid.

Hej och välkommen till SÄPO. Vi vet vem du är och vad du vill, så lägg på luren nu.

Tjabba. Du har ringt till NarkotikaInformationen. Vi kan tyvärr inte svara i telefonen eftersom vi fortfarande försöker komma underfund med om den existerar eller inte. Lämna gärna ett meddelande så ringer vi tillbaka så fort vi har enats.

Sherwoodskogen. Vilket rådjur söker du?

Hej och välkommen till Läs- och Skrivkunnighetslinjen. Lämna ditt namn och nummer efter pipet och bokstavera sedan dagens ord. Dagens ord är "längdutvidgningskoefficient". Härnäst på P1 ska vi lyssna på Dvoraks Pipserenad i C-dur, opus 72...

Tack för att du har ringt Ring-En-Psykiater. Jag kan inte svara just nu, men efter pipet kan du lämna namn och telefonnummer samt berätta lite om din barndom. Säg sedan vad du först tänker på när du hör dessa ord: Apelsin... Mamma...Enhörning... Penis. Jag ringer tillbaka och ger min diagnos så fort jag kan.

1: Hej, du har kommit till Jans och Konrads rum.2: (I bakgrunden:) Vad gör du?1: Jag spelar in ett meddelande på telefonsvararen.2: Men... Vi är ju här nu.1: Ja, men vi kanske inte är här senare.2: Åhå. (Till svararen:) Lämna ett meddelande!

Hej. Var snäll och lämna ditt namn, telefonnummer, tidpunkten du ringde och din kalsongfärg. Om vi tycker om färgen, kommer vi att ringa tillbaka till dig.

Bakåt | Framåt