Antal spel: 26 st

Senaste uppdateringen:
Slå ner björnar (48kb)
Använd din hammare för att slå ner så många björnar som möjligt, ju mer du klarar slå ner ju mer poäng får du.


Alhademic balls (854kb)
Detta spel går ut på att att para ihop de olika pluttarna så att de bildar rader på tre eller mer. Detta gör man genom att byta plats på de de närmaste pluttarna. Det går endast att byta plats OM det då bildas en rad på tre. Spelet är roligt och enkelt och ger lite lätt hjärngympa. Bakgrundsmusiken hjälper till på ett bra sätt.

aMAZE (155kb)
Det här är ett udda spel, det är mer ett program än ett spel egentligen. Detta programmet gör en labyrint åt dig som du sedan kan skriva ut och lösa med en penna. Det finns svårighetsgrader från 1-10 och 10 är absolut inget att leka med. Lös den om ni kan. Observera att ni inte kan lösa labyrinten på datorn.

Antartic (29kb)
I detta spelet är man en liten pingvin och ska ta sig fram på olika banor. Det är ganska lätt så länge man håller låg fart fast då kommer man ju inte så fort fram. Detta spelet har sämre grafik än många av de andra men istället så är det bara 29k stort.

Arcade Volleyball (25kb)
I detta udda volleyboll spelet är det två "huvuden" som spelat volleyboll. Det är både komiskt och roligt. Man kan antingen spela mot datorn eller mot en kompis. Det är faktiskt inte helt lätt så lycka till.

Billard (155kb)
Detta är ett ganska klassiskt biljardspel från förr. Att det är lite gammalt försämrar grafiken en del men spelkänslan är det inget fel på. Spelet är ju faktiskt inte alls stort. När ni är inne i själva spelet trycker ni på "s" för att komma till skjutläge och klämmer sedan till med musen.

Blinky32 (205kb)
Här kommer ett spel som testar ditt minne. Du ska trycka på de olika färgpaletterna i samma ordning som de blinkade. Detta är inte helt lätt. Man kan välja hur många färger som skall finnas med och även antalet blinkningar.

Blip (423kb)
Här är du en liten rund boll som ska ta sig runt en del banor. Bollen förlorar hela tiden sin energi så man måste samla mer energi och klara banorna innan man dör.

Bomber Glob (260bk)
Här är man en "glob", en liten grön gubbe och det handlar om att rädda tillbaka sin glob-tjej från den dumma demonen. Detta är ett bomberman spel fast med lite nya funktioner. Man lägger helt enkelt ut bomber för att döda sina fiender och ta sönder boxarna. Spelet är roligt och ganska fartfyllt faktiskt, vilket gör det lite mer spännande och inte så strategiskt. Grafiken kan man ju klaga på men den är inte så hemsk för ett dos-spel. Mycket spelvärt och kan nog ta upp en del av din tid.

Booger Bungee (81kb)
Här får man testa ett lite udda bugiejump. Man är en grön någonting? och man ska göra så många roliga konster som möjligt och få höga poäng. Spelet är bra gjort och roligt och det kan nog locka till en del skratt. Man styr med w, a, s och d när man gör konsterna.

Bricks (105kb)
Bricks är ett sorts pussel där man ska flytta runt bitarna för att uppnå sitt nål, dvs flytta en vis bit till en viss plats. Det finns många banor, uppåt 50 och de blir svårare och svårare. Det finns en hel del funktioner i detta dosspel och man kan titta på hiscores och mycket mer. Spelet är både roligt och klurigt och man kan spendera mycket tid framför datorn, spelande.

Carvin (354kb)
Detta är ett ganska roligt och enkelt snowboardspel. Man åker nerför en backe och samlar pengar och så vidare. Man kan även göra en del hopp även fast det inte är så mycket att skryta med. Styr med piltangenterna och tänk på att allt är "tvärtom". Lycka till.

Checkers 3D (148kb)
Här kommer äntligen ett brädspel. Spelet går ut på att ta de andra pjäserna genom att gå över dem diagonalt. Den som först tagit alla de andra pjäserna har vunnit. Allt är i 3D, fast inte i den bästa grafiken. Styrningen sker med nummerknapparna till höger och man byter pjäs med nummerknapparna som har pilar på sig och de andra, dvs sjuan och nian används för att gå framåt.

Ching-Pong (375kb)
Här spelar du pingis mot en av Kinas bäste spelare och som till råga på allt säger sig vara världens bäste spelare. Spela mot honom och bevisa att han har fel. Spelet är mycket snabbt och enkelt. Styr racket med musen och försök att komma först till 21 poäng. Spelet är mycket snabbt så du får vara snabb i mushanden.

Dan Dolme (27kb)
Ett roligt och lite lustigt spel där du som en naken kille ska springa runt och försöka komma igenom de olika världarna. Man kan dricka öl och sedan pinka ut den för att förstöra väggar och sådant.

Get Saddam (142kb)
Här har vi ett lite udda men ganska underhållande spel. När man startar detta så kommer vad som skall likna Saddam utgående på skärmen och ditt jobb är att träffa honom med musen. Lyckas du så kommer ett skott att skjuta honom till aska. Vill du avsluta trycker du bara på escape-knappen.

G-fighter (798kb)
G-fighter är ett härligt och enkelt rymdlir som faktiskt är riktigt roligt att spela. Du ska styra ditt lilla rymdskepp i yttre rymden och knäppa alla de "dumma" rymdskeppen. Så enkelt är det. Det finns lite olika "power-ups", alltså lite olika grejer man kan ta för att få extra-egenskaper. Grafiken är helt ok men inte super, men den duger mycket bra till den sortens spel. Detta är ett måste för action-sugna!

GoodWillieHunting (1309kb)
Här är du Bill Clinton i ett spel som för en gångs skull inte är taskigt mot Bill. Du ska banka på dina "fiender" som Monica Lewinski mm, som ploppar upp i din gräsmatta som sorkar. Använd musen och se hur snabb du är.

Happy (687kb)
Ett trevligt platåspel som utspelar sig i happyland. Liknar Super Mario till utseendet och styrningen, men man kan hoppa mycket bättre här. Gulligt och roligt så det förslår och man kan väl kalla det ett familjespel. "Sprid spelet som galna" skriver de som gjort det, då gör vi det också. Lycka till, som vanligt.

Pizzaworm (216kb)
Här kommer ett ganska udda "snakespel" som går ut på att käka pizzor. Det som är speciellt med detta spelet är att masken kan röra sig i alla riktningar, inte bara de vanliga upp, ner, höger och vänster. Det kan också bli blodigt om man kör in i väggen.

River attack (691kb)
Här kan du leka pilot i ett krigsflygplan. Du flyger omkring över en flod och skjuter ner eventuella fiender. Du får inte köa in i fiender eller i kanten på floden och man får hela tiden tänka på att skaffa mer bränsle. Detta spelet ser hyfsat ut och är ganska roligt. Det är faktiskt svårare än man tror när man först börjar spela.

Rtakagi (176kb)
I detta spelet är man en liten söt kyckling. Man ska hoppa och försöka samla på sig så mycket poäng som möjligt, men det är lätt att bli krossad av fallande stenar.

Saving Master Yoga (527kb)
Detta spelet är baserat på StarWars men har sina egna namn på alla karaktärer. Det är ganska roligt att man ska rädda "Yoga" och stöter på fiender som "Darth Mule". Man kanförresten döda honom genom att slå honom i "sten, sax och påse".

Skate (98kb)
Detta är ett skateboardspel i "streckgubbe-version". Man ska ta sig runt en bana och göra de vanliga tricken som "ollies" och vad det nu heter. Man kan också göra krångligare trick med piltangenterna.

Slå ner björnar (48kb)
Använd din hammare för att slå ner så många björnar som möjligt, ju mer du klarar slå ner ju mer poäng får du.

Southpark-hjärter (754kb)
Här spelar du det vanliga kortspelet hjärter, fast med och mot Southpark figureran. Om du spelar dåligt kommer de att säga till dig just hur dåligt du spelar och detta är ganska skojigt.

Toby Invader (368kb)
En kopia av spelet Space Invaders. Det går ut på att skjuta de dumma aliens som flyger omkring ovanför och skjuter på dig. Väldigt enkelt och underhållande och inte alls så lätt som man kan tro när man först ser det. Det finns lite extrafunktioner som evigt liv och möjligheten att hoppa över nivåer. Ta det lugnt och akta dig noga.

Copyright © Humorix.nu 2001 - 2002