Tips som gör livet lättare

1.Gamla telefonkataloger är perfekta som adressböcker. Stryk helt enkelt alla personer i katalogen som du inte känner.

2.Lura i andra förare att du äger en dyr biltelefon genom att hålla upp en gammal fjärrkontroll ifrån TV:n eller videon intill ditt öra och vid olika tillfällen avvika från körbanan och snedda i kurvorna.

3.Förlora vikt snabbt genom att äta rått griskött och härsken tonfisk. Jag upptäckte att återkommande matförgiftning / diarré gjorde det möjligt för mig att tappa c:a 6 kilo på två dagar.

4.Undvik parkeringsböter genom att lämna vindrutetorkarna igång på högsta fart varje gång du lämnar bilen parkerad olagligt.

5.Har du inte tid till att bada? Rulla in dig själv i maskeringstejp och få bort smutsen genom att helt enkelt dra bort den igen.

6.Lägg på ett lager med rött nagellack före du klipper dem. De röda naglarna är lättare att hitta på din badrumsmatta. (Såvida du inte har en röd matta, för isåfall borde du välja en annan färg).

7.Om en person håller på att bli kvävd tack vare en isbit, så få inte panik. Häll i dem en kopp med kokande vatten helt enkelt och voilá! Isbiten försvinner nästan på direkten.

8.Spara allt aluminiumfolie och alla dagstidningar utifall att 3:e världskriget skulle sätta igång, och pojkscouterna ringer på dörren.

9.Bojkotta alla djurkyrkogårdar som diskriminerar svarta guldfiskar och irländska pingviner.

Bakåt