Därför är Internet som en penis

1.Det kan vara uppe eller nere. Det är roligare då det är uppe, men det är svårt att verkligen få något riktigt jobb gjort.

2.För länge sedan var dess enda uppgift att överföra information som var vital för mänsklighetens överlevnad. En del tycker fortfarande att det är det enda det borde användas till, men de flesta använder det endast för nöjes skull.

3.Det har inget samvete och inget minne. Utlämnad till sina egna uppgifter kommer det att göra samma dumma sak som för en liten stund sedan.

4.Det medför ett sätt att påverka andra människor. En del tar denna påverkan väldigt seriöst, andra menar att det är ett skämt. Ibland är det svårt att säga vad det är för sorts människor du har att göra med innan det är för sent.

5.Om du inte har bra skydd så kan det sprida virus.

6.Det har ingen egen hjärna. I stället använder det din. Om du använder det för mycket kan du märka att det är blivit svårare och svårare att tänka sammanhängande.

7.Om du inte är försiktig vad du gör med det, kan du hamna i stora besvär.

8.Det har sin egen kalender. Hur goda dina syften än är, så kommer det att ändra ditt beteende. Senare kommer du att fråga dig själv: "Varför gjorde jag det?"

9.En del har det, andra inte.

10.De som har det skulle bryta ihop om de skulle förlora det. De tror att de som inte har det är underlägsna. De tror att det ger dem makt. De har fel.

11.De som inte har det kan kanske gå med på att det är en kul grej, men tror samtidigt att det inte är värt det ståhej som de som har det gör över det. Dock, många av de som inte har det skulle vilja pröva på det.

12.Då du har börjat leka med det, är det svårt att sluta. Vissa människor skulle leka hela dagen om de inte hade något arbete att göra.

Bakåt