Gör såhär för att kugga på en tenta

1.Ta med en kudde. Somna (eller spela att du somnar) och vakna upp då det är en kvart kvar av provtiden. Säg 'O fan, jag borde nog sätta fart!' och sätt igång och skriv för vilda livet. Lämna in fem minuter före tiden är slut.

2.Vänta tills du fått ditt provpapper, spring ut från provsalen och skrik 'Johan, Johan jag fick de hemliga dokumenten!!'.

3.Om det är ett matematikprov, svara på alla frågor i uppsatsform, förklara grundligt allt, men använd inga siffror utan skriv ut alla nummer.

4.Vik pappersplan av provpappren. Sikta på övervakarens vänstra näsborre.

5.Prata genom hela provet, läs upp frågorna högt, diskutera med dig själv. Om du blir tillsagd att vara tyst, skrik: 'Jag är SÅÅÅÅ säker på att du kan höra mig tänka!' Prata sedan om vilken skit övervakaren är.

6.Ta med en hejarklack.

7.Gå in i rummet, sitt ner och ta provet. Efter ungefär fem minuter säger du högt till övervakaren: 'Jag förstår inte ett jota av det här! Jag har ju varit på varenda lektion hela terminen! Vad är det frågan om? Och vem fan är du? Var är den vanliga killen?

8.Ta med GameBoy/GameGear/Lynx. Spela med volymen på högsta nivå.

9.Ta med husdjur.

10.Spring in i klassrummet, titta frenetiskt runt i rummet. Andas en djup suck av lättnad, och gå fram till övervakaren och viska 'De har hittat mig. Jag måste lämna landet' och spring därifrån.

11.Femton minuter in på provtiden: Ställ dig upp, riv ditt provpapper i små, små bitar och kasta upp dem i luften. Sjung 'Jag ser det snöar'. Om du vågar: Be om ett nytt prov. Säg att du tappade bort ditt. Repetera detta varje femtonde minut.

12.Gör provet med kritor, målarfärg och understrykningspennor.

13.Kom in till provet iklädd innertofflor, badrock och en handduk på huvudet. Inget annat.

14.Låtsas att du har drabbats av Turets Syndrom och var extremt motbjudande under provet.

15.Svara på varenda fråga på ett annat språk. Kan du inget annat språk, gör ett! För er som har matematikprov, skriv alla siffror med romerska siffror.

16.Ta med saker som du kan kasta på övervakaren då hon/han inte tittar. Skyll på personen intill dig.

17.När du fått provet - ät upp det så fort som möjligt. Rapa.

18.Kom till provet ackompanjerad av ett videoteam. Säg att du ska filma din nya musikvideo under provet. Säg till övervakaren att han/hon har en liten procent av vinsten att vänta sig om teamet får stanna.

19.Var femte minut: Plocka ihop alla dina saker, flytta till en annan plats, fortsätt med provet.

20.Lämna in provet efter trettio minuter, och kommentera högt och ljudligt hur lätt det var på vägen ut.

21.Gör hela provet som om det var ett 1X2 prov.

22.Ta med en svart, bred penna. Lämna in provet med alla frågor överstrukna.

23.Ta emot provet, och när du suttit med det i tjugo minuter, kasta bort dem våldsamt och skrik: 'Detta suger!' och gå därifrån i triumf.

24.Arangera en protest före provet. (T.ex. Hota övervakaren med att även om inte alla är färdiga så kommer alla att gå efter en timma för att ta något att dricka.)

25.Kom till provet full som en alika. Med detta menas att någon gång under provet kommer du att bryta ihop och gråtande ropa efter mamma.

26.Beställ pizza innan du går in i provsalen. Denna förväntas komma ungefär en halvtimme in i provet.

27.Kommentera hela tiden om att övervakaren är väldigt sexig just idag.

28.Kom till provet iklädd en svart rock. Efter trettio minuter tar du fram en vit mask och börjar ropa 'Jag är här! Fantomen på Operan!' ända tills de drar dig där ifrån.

29.Gå till ett annat prov, till en liten klass, där du vet att läraren vet att du inte tillhör gruppen. Propsa på att du visst tillhör gruppen. Unerstryk 'din rätt till att få skriva prov'.

30.Så fort som du fått provet, lägg upp ett överlägset skratt och säg 'Du menar väl inte att vi ska slösa bort vår tid på det här skitsnacket? Glamour är på TV:n just nu!'

31.Ta med en vattenpistol. Behöver jag säga något mer?

32.Från den stund provet börjar, startar du vissla inledningsmelodin till Jeopardy. Bry dig inte om vad övervakaren säger. Om de till slut får dig att sluta, tja, då går du över till temat från 'Bron över floden Kwai'.

33.Under provet, gå på toaletten och sätt igång brandlarmet. (klassiker!)

34.Om det är ett matematikprov, dikta upp de längst svaren du någonsin gjort. Använd 'pi' och imaginära tal i varje svar. Om det inte är det, relatera varje svar till din livshistoria.

35.Kom till provet iklädd full rustning, med svärd och allt.

36.Ta med en kompis som ger dig massage under hela provet. Propsa på att det är nödvändigt, ty du har dålig blodcikulation.

37.Ta med fusklappar FRÅN ETT ANNAT ÄMNE (gör detta väldigt uppenbart...som t.ex. historialappar till ett matematikprov...annars kuggar du inte bara, du blir även utslängd). Stapla dessa lappar bredvid dig, med kommentaren 'Var god läs bilaga ett, två...'

38.Klaga på värmen så fort du kommer innanför dörren. Strippa.

39.När du har fått provet, kalla på övervakaren, peka på en fråga och fråga vad svaret är. Försök lirka ur det ur honom/henne.

40.Ett ord: Wrestlemania.

41.Ta med ballonger, blås upp dem och börja kasta dem runt i rummet, så som de gör före konserter.

42.Försök få alla i rummet att göra vågen.

43.Kasta frisbee med en kompis på andra sidan rummet.

44.Ta med en stor träkubbe, och säg att det är din gud. Be ofta och lagom högt till den för att få inspiration. Överväg att offra något.

45.Mottag sändningar av godis, ballonger, blommor, telegram, osv. Genom hela provet. Naturligtvis har du skickat dem själv.

46.Montera sönder allt som du kan nå från din plats i rummet; bord, stolar, väskor...

47.Ta med ett musikintrument till provet. Spela några glada låtar. Säg till övervakaren att det hjälper dig tänka. Då bedd att ta bort instrumentet, fråga var det står skrivet i grundlagen att man inte får ta med sig instrument till en tenta.

48.Svara hela provet med 'Tio Bästa Skälen Varför Min Lärare Är En Idiot!'

49.Svara på varje fråga med en ursäkt, t.ex. 'Jag vägrar svara på denna fråga ty min religionsövertygelse går emot det.'

Bakåt