Dumma bovar

45-åriga Amy Brasher arresterades i San Antonio, Texas, efter det att en mekaniker tipsat polisen om att det fanns 18 paket marijuana under motorhuven på Amys bil som hon lämnat till mekanikerna för att han skulle byta olja. Enligt polisen hade Brasher inte en aning om att mekanikerna måste öppna motorhuven för att byta oljan.

Polisen i Portsmouth anklagade Gregory Rosa, 25 år, för att plundra varuautomater. Då han anhölls av polisen gjorde han sig skyldig till ytterligare två brott. Det första mot lagen, då han försökte fly från polisen då de skulle anhålla honom,och det andra mot klipskhetlagen då han försökte betala sin borgen på 400 dollar med småmynt.

Karen Lee Joachimmi, 20 år, arresterades i Lake City, Florida då hon försökte råna Howard Johnson's Motell med en elektrisk motorsåg - som inte var ipluggad i väggen.

Tio i åtta på morgonen gick en man in på Burger King i Ypsilanti, Michigan,vevade med en pistol och ville ha pengar. Kassasbiträdet meddelade att han intekunde öppna kassalådan utan en matbeställning. Då mannen beställde lökringar sabiträdet att de inte gick att få som frukost. Frustrerad gick mannen därifrån.

Nyligen arresterades David Posman i Providence där han slagit ner chaufföreren i en armerad lastbil och stulit de närmsta fyra påsarna med pengar. Påsarna visadesig innehålla drygt 800 dollar i småmynt som sackade ner Davis så mycket attpolisen kunde springa ikapp honom och få fatt på honom.

I Belgien rapporteras det att en man, misstänkt på för att rånat en juvelerare,sa att han inte kunde gjort det eftersom han bröt sig in i en skola vid sammatidpunkt. Polisen anhöll mannen för inbrottet i skolan.

Christopher Johns anklagades för droginnehav i Pontiac, Michigan. Johns sa att han blivit visiterad utan fullmakt, och domaren meddelade att det behövdes inte av polisen eftersom polisen upptäckt en bula på jackan, som kunde varit en pistol. Nonsens, sa Johns, som av en slump bar samma jacka i domstolen sammadag. Johns gav den till domaren så att han kunde titta på den. I fickan hittade domaren en liten påse med kokain och skrattade så mycket att han behövde fem minuters paus för att hämta sig.

Dave Det-o-det sårades svårt efter att ha ersatt en tubliknande säkring i sin bil med en 22 kalibers gevärskula (för att den passade så perfekt). I alla fall,då elektriciteten värmde upp kulan gick den av och sköt honom i knäskålen.

Två killar i New York använde sin gamla bil som flyktbil vid ett bankrån. Enda misstaget de gjorde var att de tidigare hade spraymålat "TILL SALU 555-5555 (med deras telefonnummer) på sidan av bilen för att få den såld.

I Long Beach, Kalifornien, bestämde sig flera anställda vid ett stort aerospace-företag att råna en bank på deras lunchrast. (De menade att polisen inte skulle leta efter dem på företaget). Naturligtvis glömde de att ta av sig sina ID-kort från skjortorna, varpå polisen kunde komma och hämta dem samma dag.

I Kentucky försökte två män dra av framsidan av en bankomat genom att dra en kedja från bankomaten till kofångaren på deras bil. Men istället för att bankomatens framsida skulle åka loss, lossnade kofångaren. Skrämda körde männen ifrån brottsplatsen och körde hem. De lämnade kedjan som fortfarande satt fast i bankomaten. Och som i andra änden satt fast i kofångaren. Och på kofångaren satt fortfarande deras nummerplåt kvar.

I Indiana, USA gick en man fram till ett affärsbiträde och bad om att få alla pengar som fanns i kassan. Biträdet gav honom pengarna, och mannen sprang därifrån - men råkade lämna sin egen plånbok på disken.

En tysk "turist", förmodligen på golfsemester, knallade fram till engelska tullen med sin golfbag där han tjattrade gladeligt om golf och allt runtomkring sporten golf. Tullen upptäcker efter en stund i tjattret att turisten inte vet vad ett "handikapp" är, varpå de ber honom visa sin swing, vilket han gör - faståt fel håll! En stor mängd narkotika hittades i golfbagen.

Ett företag som hette "Vapen att Hyra" iscensätter revolverstrider till westernfilmer m.m. En dag fick de ett samtal från en 47-årig kvinna som ville attde skulle skjuta ihjäl hennes äkta man. Kvinnan fick fyra och ett halvt år i finkan.

I Texas fick en fälld brottsling till ett avtal som gick ut på att han skulle betala 9600 dollar till rätten istället för att sitta i fängelse. Som betalningskrev han ut en check - en förfalskad check. Han fick 10 år i finkan.

I Virginia bestämde sig två killar att åka till ett område med alldeles nybyggda bostäder och där stjäla ett kylskåp. Efter att ha slagit sönder väggar, golv, etc., fick de tag i kylskåpet som de lastade på deras pick-up. Pick-upen körde fast i leran utanför huset, så dessa två smarthjärnor kom fram till attkylskåpet var för tungt, varpå de slog sönder fler väggar för att ställa tillbaka det. Då de återvände till pickupen upptäckte de att de låst in sina bilnycklar, varpå de övergav bilen.

Någonstans i USA knallade en man in på Circle-K (en mataffär som liknar 7-11), la en 20dollarsedel på disken och bad om att få växla den. Då biträdet öppnadekassalådan tog mannen fram en pistol och sa att han ville ha alla pengar som fanns i lådan. Biträdet lydde honom, och tömde lådan. Mannen tog pengarna och försvann från brottsplatsen, och lämnade sin 20 dollarsedel på disken. Hur mycketpengar fanns då i kassalådan som tjuven fick? 15 dollar!

Bakåt | Framåt