Straff i Helvetet

Det var tre killar som kom till helvetet: Sadie, Sören och Micke Wester. Dom var lite bekymrade i denna pressade situation. Dom blev invisade i ett rum. Plötslig öppnas det en dörr, där står den fulaste kvinna dom någonsin hade sett. Hon var 150 cm lång och lika bred, skitig och luktade så illa att det rann i ögonen på våra hjältar.

Då hör djävulens röst "Sadie! Du har syndat. Du är kommenderad att tillbringa 24 timmar om dygnet i sängen med denna kvinna", och ett gäng demoner tar tag i Sadie och leder honom in i ett sovrum tillsammans med denna monster.

Detta chockade de andra två, så båda hoppade till när en ny dörr öppnades, där stod ett ännu mer missfoster, det var en jättekvinna som var 2.10 lång, monsterlik, hon hade ett flottigt äckligt hår, och ett gäng spyflugor svärmande ovanför sitt huvud. Åter igen hördes djävulens röst " Sören! Du har syndat. Du är kommenderad att tillbringa 24 timmar om dygnet i sängen med detta freak", Och Sören blev också hämtad av ett gäng demoner.

Micke Wester som nu var ensam, kände sig otroligt rädd och fruktade det värsta, när den tredje dörren öppnades. I dörren stod ..Cindy Crawford! Micke Wester sken upp och slickade sig om munnen samtidigt som han spanade in en mycket lättklädd Cindy. Mums tänkte Micke.

Då hördes djävulens röst igen "Cindy! Du har syndat"

Bakåt