Majskolven

Det var tre unga killar som var ute och vandrade i skogen. Så råkade de vara väldigt vilse och maten hade tagit slut så de hade varit utan mat i 4 dagar och var väldiga hungriga och de frös. Så kom de till slut fram till en stuga, där det lyste om och man kunde se att det var riktigt varmt därinne.
*Knack* *knack* på dörren.
- öörrk, jaa.. vad vill ni? Svarade en uråldrig gumma som var riktig ful och hade vårtor överallt. Hon stank fruktansvärt.
- Ja, vi är hungriga och vi undrar om vi får lite mat och sova över natten? undrade en av killarna.
- huummm, hummm!! Okej, men på ett villkor.
- Vad vad????
- ..host.. Det är så att jag närmar mig 112 års ålder och jag är fortfarande orörd. En av er får ligga med mig så bjuder jag er på en riktig smaklig måltid och härliga sängar.
"Örrrrk, hon stinker, är riktig ful och äcklig" tänkte killarna och tackade nej. De fick sova i ladan istället.
Men mitt på natten vaknade en av killarna som var riktig hungrig och han kände stort behov av att få äta. Så han funderade och fattade sitt mod och gick fram till stugan.
*knack *knack*
- örrrk... Vad vill du nu då?
- Okkej, jag går med på villkoret.
- Bra bra! så dukar jag fram ett måltid som du aldrig kommer att glömma.
Gumman blev överlycklig och bjöd fram massor av mat, vin och högar av desserter. Killen åt och åt!! Men när han började att bli mätt blev han orolig över hur det skulle nu gå. Men då såg han en majs-kolv och fick en ide.
När gumman erbjöd sig att gå till sitt sovrum, där i rummet sade killen:
- Jag är väldig blyg av mig. Kan vi släcka lampan?
- öörrk, såå klaaart!
När rummet blev riktigt mörkt tog killen fram majskolven, han kände riktig äcklig stank ur gummans slida. Han stoppade in majskolvet i slidan och han hörde hur gumman njöt av det. Hon skrek och njöööt! När hon fick sitt orgasm fick killen bråttom att göra av med kolven. Han såg att fönstret var öppet och kastade ut den.
Så var det klart och killen fick sova gott fram till tidigt på morgonen gick han ut och mötte hans två kamrater.
- Faan, synd att du missade en riktig god måltid, sade en av kamraterna.
- Vi hittade en stor majskolv med smält smör så vi åt upp hela.

Bakåt