Den allra värsta träffen någonsin

Det här var med på The Jay Leno Show den 9:e juli 1999. Jay gick ut i publiken för att hitta den mest pinsamma första träffen som en kvinna någonsin varit på. Efter några historier så kom vinnaren. Hon berättade att den speciella kvällen snöade det och var kallt samt att mannen tog henne med på en skidtur. Det var en dagtur (ingen övernattning). De var främlingar och hade aldrig mötts förut.

Träffen gick bra ända tills de kom tillbaka den eftermiddagen. De satt i bilen och hon var vansinnigt kissnödig, men det var fortfarande en timmes bilresa innan de skulle komma tillbaka till civilisationen igen. Han sa att hon skulle försöka hålla sig, och det gjorde hon ett tag. Till slut var hon tvungen att säga att han antingen skulle stanna och låta henne kissa vid sidan av vägen eller också i framsätet i hans bil.

De stannade och hon gick ut ur bilen, drog ner byxorna och kissade. Hon hade dock inte så jättebra balans så hon lät rumpan vila mot den bakre stänkskärmen för att kunna sitta stadigare. Han var en riktig gentleman och tittade åt andra hållet.

När hon var klar upptäckte hon snabbt att hennes varma rumpa hade frusit fast i stänkskärmen. Mardrömstankar om tungor fastfrusna vid lyktstolpar dök snabbt upp och plötsligt insåg hon att hon hade ett rejält problem.

Hon försökte febrilt tänka ut ett sätt att ta sig lös från stänkskärmen, och under tiden hade killen hunnit bli en aning oroad, och stack till sist ut huvudet genom fönstret och frågade om allt var väl med henne.

Ja, med ett rött ansikte sa hon att hon höll på att frysa häcken av sig! Till sist var hon tvungen att be om hjälp. Det här är ändå inte den värsta delen av historien, det kommer mer. Hon tog av sig sin tröja och skylde sig själv så gott hon kunde med den, och bad sedan honom komma ut och se om han kunde hjälpa henne.

Efter att skrattet lagt sig försökte de bedöma situatuionen och kom fram till att de hade ett ganska stort problem. De kom överens om att de behövde något varmt för att smälta loss hennes rumpa från stänkskärmen. När hon tänkte på kisset hon just hade låtit rinna ut på marken följdes det av tanken att kiss var det enda de hade som kunde få lös henne.

Hursomhelst, efter att ha förkastat alla andra tänkbara lösningar tittade hon åt andra hållet och han också, och han drog ner gylfen och kissade loss hennes rumpa från stänkskärmen. Det blev inte mycket prat i bilen under resten av hemresan.

Helt sant.

Bakåt