På dansgolvet

Det var en kille som tyckte om att gå ut och dansa. Så gjorde han även denna lördagskväll. Han fick syn på en mycket vacker kvinna som han gärna ville dansa med. Han gick fram och frågade om dom skulle dansa, och till sin stora glädje så följde hon med upp på dansgolvet och dom började att dansa.
Han tittade på henne och tyckte att hon var mycket fin, så det bar sig inte bättre än att han efter ett tag fick stånd. Han tänkte att han måste försöka dölja ståndet på något vis, och stack därför ned ena handen i fickan. Nu var det så att han hade ett hål i just denna innerfick, så därför stack hans styva stolthet ut genom detta hål och ollonet lade sig i hans hand.

Dom dansade vidare, och han fortsatte att titta på henne och tyckte hon var gudomligt vacker. Han blev mer och mer tänd och upphetsad, så efter tag så bar det sig inte bättre än att det gick för honom och satsen hamnade i hans hand. Men han fortsatte att dansa med henne som om ingenting hade hänt.
Till slut så tog låten slut och han tänkte att han måste försöka bli av med satsen han hade i handen på ett diskret sätt.
Så därför tog han upp handen, började att snärta med den åt olika håll och sade:
- Nästa låt vi dansar till, ska vi dansa åt det hållet, (så snärtade han pekande åt det hållet) eller åt det hållet (ny snärt) eller däråt (ytterligare en snärt)?

Nu bar det sig inte bättre än att orkestern som spelade satt ganska så nära där paret stod. Vid en av killens snärtar så råkade en av orkestermedlemmarna att få lite av satsen i ögat. Han drog med fingret i ögat, tittade förundrat på den vita, kladdiga vätskan och utbrast förbluffat:
- Va fan var det! Det ser ju ut som sperma!!
Då sade en musiker som satt jämte honom:
- Ja, det är väl inte undra på du har ju spelat som en jävla fitta hela kvällen!!!

Bakåt