Gåvan

En ung man ville köpa en gåva till sin nya flickväns födelsedag. Efter som de inte känt varandra särskilt länge, bestämde han sig efter noggrant övervägande för att ett par handskar skulle slå ann den rätta tonen, romantiskt men inte för personligt.
I sällskap av sin flickväns syster, gick han så till NK och köpte ett par vita handskar.
Systern köpte ett par trosor till sig själv. Under inslagning en av varorna, förväxlade affärsbiträdet dem så att systern fick handskarna och den unge mannen fick trosorna.
Utan att kontrollera innehållet sände den unge mannen gåvan till sin flickvän med följande rader:
Jag valde dessa då jag märkt att du vanligtvis inte brukar ha några på dig när vi går ut på kvällarna. Hade det inte varit för din syster skulle jag valt den längre modellen med knappar, men hon bär korta som är enklare att ta av. Dessa är i en delikat nyans men damen jag köpte dem från visade mig det par hon själv burit de senaste tre veckorna och de var obetydligt nedsmutsade. Jag fick henne att prova på dina och de passade henne utmärkt.
Jag önskar att jag kunde vara där för att sätta dem på dig första gången, då det tveklöst kommer att vara andra händer som kommer i kontakt med dom innan jag får en chans att träffa dig igen.
Kom ihåg att blåsa luft i dem innan du tar av dem och lägger undan dem, eftersom de av naturliga skäl kommer att bli fuktiga under användandet.
Tänk på hur många gånger jag kommer att kyssa dem under året. Jag hoppas du kommer ha dem på för mig på fredag kväll.
PS. Senaste mode är att bära dem nedvikta med lite päls synligt. DS.

Bakåt